27.02.2020

Moikka vaan kaikille. Kiitos kaikille suonenjoella olleille.   Kerhotuotteisiin tuli  muki 7 e/kpl. Ja siellä kiersi lista sormustilauksesta. Sormukselle tulee hintaa 70 e/kpl.  Sormuksia tehdään vaan se määrä kun on tilaajia.  Tampereen näyttelyyn mennään kahdella autolla. Lintta meet tulleen myös,sen järjestelyt on hyvällä mallilla.

ADCC GOES BACK TO SCHOOL 22.2.2020

MOIKKA LA 22.2.2020 KELLO 16.00 – SU 23.2.2020 KELLO 13.00 On aika palata koulunpenkille, nauttia ystävistä ja hyvästä musiikista.Ennen koulun alkua on kerhon kokous (14.00-16.00) jonka jälkeen alkaa pikkuhiljaa hallittu (lue : hallitsematon) humaltuminen sekä muu asiaan kuuluva ja kuulumaton. Esiintyjänä loistaa paikallinen Flying Flick Knives. Tapahtuma on ADCCn jäsenille,mutta kavereitakin saa tuoda paikalle. Yöpymään...
Lue lisää

Pikkujoulut 2019

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa… noo kuulin huhua että pikkujoulujen jälkeistä pientä huonoo oloo oli porukalla havaittavissa. Sehän kertoo vaan siitä että hauskaa on ollu. Ennen pikkujouluja pidettiin kokous.  Siellä käsiteltiin  tulevaa näyttelyä pirkkahalliin 2020 ja sinne päätettiin varata kahden auton paikka. Helmikuun 22 päivä järjestetään talvitapahtuma josta kerron heti lisää kun tiedän. Sen...
Lue lisää

Pomona swap meet

Moikka Lokakuussa teimme pitkään odotetun lomareissun losiin. Reissu on ollut jo pitkään haaveena ja nyt se toteutui. Paljon tuli nähtyä ja paljon jäi vielä näkemättä. Pomona swap meet on tapahtumana aivan huikea. Paljon näyttävää kalustoo,paljon ihmisiä ja tietty iso rompetori.  

Linnacruising &rautalankaa ja jenkkiautoja 2019

Linnacruisingissa oli taas kerran näyttävät kuminpoltot ja upeeta kalustoo oli paljon kerääntynyt Kantolaan. Kuvia ei tullu otettua, mutta muutama kuminpoltto video tuli otettua. Mobiliaan oli kerääntynyt myös iso määrä kalustoo. Sieltä tuli 2 kuvaa otettua. Nyt rupee tapahtumat väheneen.  Mutta onneks on vielä hienoja ilmoja että saa ajella, ennenkun kalusto menee talviunille.

Västerås summer meet

4. heinäkuuta saavuttiin aamulla Tukholman satamaan ja siitä suunta oli kohti Västerås summer meet.  Viime vuonna käytiin Power Meet katsomassa mutta tänä vuonna se  jäi väliin.  Siinä meni päivät nopeeta kun kävi alueella katsomassa myyntikojuja, Autotec:illä bändejä, Hällalla burniksia ja lauantain koho kohta oli Customs of Swedenin järjestämä Skultuna Lead Parking. Summer Meet alueelta Lead...
Lue lisää

Lintta meet 2019

Hellou kaikille.sitä on lintta meet vietetty ja nyt parannellaan oloja. Viikonloppuna oltiin keuruulla nyyssänniemessä. Oli aivan mahtava viikonloppu. Kiitos kaikille ketkä siellä oli. Jos et päässyt paikalle niin käyhän kattoon operation rocking piggyn sivulta kuvia.   Nyt sit odotetaan vuosi että päästää linttaan.

Lintta meet lähestyy

Linttaan on 2 viikkoa. Tulkaahan keuruulle nyyssänniemeen.  Mahtavat rytkeet tiedossa. Jos et oot käyny,nyt on oiva tilaisuus tulla paikalle.  Lisätietoja löytyy lintta meet kohdasta. Nähdään siellä.